Gadsimtiem senais japāņu skaistuļu sejas kopšanas noslēpums ir atklāts! 5 procedūras 5 dienās un seja izskatīsies 10 gadus jaunāka!

Japāņu sejas kopšanas sistēma, kuras pamatā ir piens, liks 5 dienās sejai izskatīsies, daudz jaunākai, svaigākai un mirdzošākai.

Senajās austrumu tradīcijās ir pieņemts, ka sievietes sejai vienmēr jābūt koptai un veselīgai. Īpaši tas attiecās uz geišām, kurām savas profesijas dēļ bija jārūpējas par sevi un jāizskatās perfekti. Un, protams, viņām bija daudz noslēpumu, lai saglabātu savu skaistumu. Japāņu sieviešu efektīvākās metodes un receptes tiek rūpīgi glabātas un nodotas nākamajām paaudzēm.

Kā atjaunot ādu

Šīs sistēmas galvenā slepenā sastāvdaļa ir piens. Japāņu sievietes ir pārliecinātas, ka pieaugušām sievietēm ir kaitīgi dzert pienu, jo tas izjauc harmonisku organisma darbību. Bet to izmantot sejas kopšanai ir ne tikai iespējams, bet vienkārši nepieciešams.

Tātad, pāriesim pie mūsu sistēmas. Tā sastāv no 5 procedūrām un ir paredzēta 5 dienām. To vajadzētu atkārtot reizi mēnesī, bet ne biežāk. Procedūras vislabāk veikt pirms gulētiešanas.

1.diena – attīrīšana

Šis ir pirmais posms jebkurā kosmētiskajā procedūrā, un to nevajadzētu aizmirst ikdienas kopšanā. Lai attīrītu ādu, būs nepieciešama piena un auzu pārslu pulvera maska. Sasmalciniet auzu pārslas kafijas dzirnaviņās (apmēram pusglāzi) un aplejiet šo pulveri ar glāzi silta piena. Maisījumam jābūt konsistencei kā biezam skābam krējumam. Ja nav alerģijas, pievienojiet nedaudz medus.

Uzklājiet masku uz sejas pēc mazgāšanas un attīrīšanas no netīrumiem. Atstājiet apmēram 30 minūtes un pēc tam viegli noskalojiet ar vārītu ūdeni. Šī ir tikai procedūras pirmā daļa, bet pēc tās āda izskatīsies veselīgāka.

2.diena – pīlings

Tagad mums ir jādod ādai iespēja elpot. Šim nolūkam mums ir nepieciešams pīlings – ādas augšējā keratinizētā slāņa noņemšana. Tātad, jums ir jāsagatavo cukura un piena maisījums. Ņem pusi glāzes cukura un glāzi silta piena. Atšķaidiet šo maisījumu līdz viendabīgai biezputrai – lai jūs to varētu paņemt rokā.

Uzklājiet šo masku uz sejas un maigi iemasējiet seju ar apļveida kustībām. Turpiniet masāžu apmēram 5-7 minūtes. Pēc tam atstājiet masku vēl 10 minūtes. Noskalo ar vārītu ūdeni.

Pēc šīs procedūras jūsu āda iegūs veselīgu mirdzumu, atsvaidzināsies, tiks izlīdzinātas smalkās krunciņas. Bet ir pāragri apstāties.

3.diena – balināšana

Laika gaitā ādā notiek ar vecumu saistītas izmaiņas: vecuma plankumi, asinsvadu tīklojums un citas izmaiņas. Lai āda būtu viendabīga, būs nepieciešama balinoša maska. Ņem glāzi piena, 5-7 zemenes un karoti mandeļu eļļas. Pārlej zemenes ar pienu un liek uz lēnas uguns. Ļaujiet uzvārīties un nekavējoties izslēdziet. Tagad izņemiet ogas no piena, sasmalciniet tās ar dakšiņu un pievienojiet tur mandeļu eļļu, labi samaisiet.

Lai arī: Lai kā gribētos raudāt, skatoties uz sīpolu, bet tās tiešām ir efektīvas zāles!

Uzklājiet masku uz sejas un atstājiet uz pusstundu. Noskalo ar vārītu ūdeni. Tagad sejas āda ir mirdzoša un izskatās vēl labāk nekā vakar.

4.diena – mitrināšana

Mūsu ādai pastāvīgi nepieciešama mitrināšana. Efektīvai un dziļai ādas barošanai būs nepieciešama piena un svaiga gurķa maska. Gurķi sarīvē, no iegūtā maisījuma izspiež sulu. Tagad pievienojiet 4 ēdamkarotes karsta piena un rūpīgi samaisiet. Uzklājiet šo maisījumu uz sejas 20 minūtes, pēc tam noskalojiet ar vārītu ūdeni.

Āda ir kļuvusi elastīgāka un izskatās atsvaidzināta. Ir pienācis laiks pāriet uz pēdējo posmu.

5.diena – liftings

Tagad jums ir jāpaceļ un jāpievelk sejas āda. Pievilkšanai ir ideāli piemērota maska ​​no piena, medus un olām. Lai to izdarītu, sajauciet 1 ēdamkaroti piena, 1 ēdamkaroti medus un jēlu olu. Labi samaisiet šo maisījumu, un jūsu anti-novecošanās liftings ir gatavs. Uzklājiet to uz sejas un ļaujiet tai nožūt, pēc tam noskalojiet ar vārītu ūdeni.

Šī senā japāņu sejas atjaunošanas sistēma ir ne tikai brīnišķīgs veids, kā atbrīvoties no smalkajām krunciņām, atsvaidzināt un mitrināt ādu, bet arī iespēja veltīt laiku sev un atpūsties. Noteikti izmantojiet šo iespēju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment